Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hapkova hudba bere za srdce. Vybavil se mi ještě jeden nádherný film - Perinbaba, při té ústřední melodii se chce tak trochu brečet.

R^:-):-)

2 0
možnosti
Foto

Pavli, předně děkuji za návštěvu a komentář. Je to přesně tak, bere u srdce. Nemohl jsem napsat všechna jeho díla, byl by to dlouhý seznam.

0 0
možnosti
Foto

Honzo, moc děkuji za návštěvu a komentářR^

0 0
možnosti
Foto

Hapkovi šlo odpustit i to vylézání z postele až odpoledne. Pavle, já dokážu jen skládat uhlí...R^ Proto jsem musel brzo vstávat...

2 0
možnosti
Foto

Horste, no jo, noční šelmou byl. Každopádně uměl. A tobě děkuji za návštěvu a komentář. Však jsi také hvězda na videu :-) R^

0 0
možnosti

Byl to Pan skladatel R^V.

2 0
možnosti
Foto

Radko, ano, bohužel byl. Cestou domů jsem přemýšlel nad tím, že kdybych měl možnost (finance, um a znalosti) natočit fim o prusko-rakouské válce 1866, přál bych si, aby hudbu k takovému filmu udělal právě Petr Hapka. Vím že to je jen představa. Nesplnitelná ze všech pohledů. Vám Radko, moc děkuji za návštěvu a komentář.

1 0
možnosti

I ja to diky zene videl. Vzpomel jsem si vanoce 1983 kdy mela Hana Hegerova koncert v byvalem Amtseidgericht v Herrenbergu a Ptr Hapka sedel za klavirem. Duet levandulova, ac vetsina navstevniku nerozumela slovum mel obrovsky uspech. vlastne stejne jako cele vystoupeni.

Pn Hapka byl holt PAN muzikanta skladatel.

2 0
možnosti
Foto

Vladimíre, co k Vašemu příspěvku napsat. Já za něj děkuji a taky za to, že jste mě navštívil.R^

0 0
možnosti

..... su vodkojenem bigbítem, šak "kocour na klíně" a "hotel v Olomouci" mě totál rozerval,- tak vyšperkovaný (a jednoduchý) kusy se málokdy urodijou,- holt mistr!R^

1 0
možnosti
Foto

Petře a nebo Buřty, pívo, nenávist....Petře, děkuji za nakouknutí a komentářR^

0 0
možnosti
Foto

R^ Vám i panu Hapkovi, a karma

1 0
možnosti
Foto

Pane Tomáši, velmi Vám děkuji za návštěvu a komentář a jsme rád, že jste se mnou na něho vzpomněl .

0 0
možnosti

Vzpomínám, jak pan Hapka plánoval, že si koupí papouška a bude po něm nechávat doma vzkazy, třeba: "Vrátím se za týden" :-)

1 0
možnosti
Foto

Jaroslave, předně Vám děkuji za návštěvu i komentář. Petr Hapka byl prostě bohém se vším všudy. A byl taky člověk, který měl chyby, jako každý z nás. Ale uměl potěšit a to taky každej neumí. Ještě jednou Vám děkuji za zastavení se.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS