Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O67n14d52r26a 29G19l98a45c

10. 6. 2016 23:23

Možná budu pro vás blázen, ale mně se v této zemi žije dobře. Možná politici kradou, ale fungují tu silnice a nemocnice, funguje tu ekonomika a je tu svoboda. Demokracie nás zatím nezavedla do nějaké strašné tyranie, jak ústy Sókratovými strašil Platón (mimochodem adept na athénský trůn, kdyby nebylo té příšerné demokracie). Nevím, jestli pan Šlachta našemu státu prospíval, nebo ne, ale vím, že tam, kde se korupce opravdu tvrdě trestá, tam... je jí nejvíc. Příkladem budiž Čína, kde politiky popravují ve velkém. Já bych tomu říkal populismus, ale tohle slovo je dnes asi rezervováno jen pro někoho.

0 1
možnosti
Foto

Pane Glaci, nemám důvod Vás jakýmkoliv způsobem někam škatulkovat za Váš názor, přestože se vámi nemusím souhlasit. Děkuji vám za návštěvu a komentář.

2 0
možnosti

R^ Zaujal mě citát Sókratése. Je vidět, že člověk, a tedy i společnost, je konstantní a neměnný faktor!

3 0
možnosti
Foto

Tomáši, to je bohužel pravda. . Děkuji ti za návštěvu a komentář a přeji krásný víkend

0 0
možnosti
Foto

R^Pavle, politika je sviňstvo. Byla a bude vždycky, dokud to hrabiví budou hrabivými, což jde napříč režimy a nejspíš se to nikdy nezmění:-(

2 1
možnosti
Foto

Honzo, bohužel. A pak chceme, aby mladí byli jiní. Nevím. Každopádně děkuji za návštěvu a za komentář a posílám Vám přání hezkého víkendu.

2 0
možnosti

R^ To, že se moci podařilo vytlačit Kryla po revoluci na okraj a udělat z něho otravného rebela, svědčí o tom, že se komančům podařilo populaci tak morálně zdecimovat, že tohoto skutečného vlastence a mravně silného jedince přehlížela

8 0
možnosti
Foto

Paní Olgo, co k tomu dodat, snad jediné: že i nová garnitura v tom jen pokračovala a dodnes je jméno Kryl spíše nevhodným slovem. Každopádně Vám děkuji za návštěvu a za komentář a přeji krásný nadcházející víkend.

4 0
možnosti

No, ono je vždy něco špatně. Ale pochybuju, že se dnes něco hroutí, pokud zrovna teď prohrává partička, jejíž součástí je Šlachta. Dost zasvěceně o tom dnes píše Paroubek...

1 2
možnosti
Foto

Josefe, předně děkuji za návštěvu a za komentář. Já nechci posuzovat, zda-li jeho rezignace je či není dobrá. Já to psal čistě na to, jak to dopadá na každého z nás.

2 0
možnosti

Pavle, něco špatně je docela určitě... Tak se perme za svá práva... každou hodinu...

3 0
možnosti
Foto

Magdi, co dodat. To jsem tam vynechal otázku, zda-li být slušný a poctivý se vůbec vyplatí. Každopádně, děkuji za návštěvu a za komentář a přeji hezký den.

1 0
možnosti

O38n21d62ř75e80j 59N57ý18č

10. 6. 2016 10:42

On neměl rezignovat ale měl být už dávno odvolán.

1 4
možnosti
Foto

Děkuji za Váš názor

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS