Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není nad to, na základě představ o své jediné pravdě kádrovat druhé a posuzovat jejich vzdělanost. Rv

1 0
možnosti
PV

Nevím, kde jste přišel na to, že ten, kdo neschvaluje nasazování našich vojáků pro americké zájmy, je nevzdělanec? Dle mnoha lidí je naopak harašení zbraněmi a šíření tzv. demokratúry v zemích bez této tradice, určováno právě onou nevzdělaností.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Petře, předně děkuji za Vaše navštívení a komentář. Přiznám se, že nevím jak na něj odpovědět, protože nevím kde jste přišel na to,že jsem napsal cituji " ,že ten, kdo neschvaluje nasazování našich vojáků pro americké zájmy, je nevzdělanec?". Připouštím však Váš možný argument, že jste na to přišel v kontextu textu. Pak si ovšem kladu otázku, proč tam rozebírám vliv politiky a politiků,závist, argumenty s hasiči a policisty. Nebo to je možná jen tím, že já se nezabývám důsledky, ale příčinami. Na druhou stranu kdo je vlastně nevzdělanec. Mnozí toto slovo spojují s dosažením vzděláním. Jenže ono to je tak trošku jinak. Oni jsou mnohdy vzdělanější lidé vyučení nebo se středoškolským vzděláním.

0 0
možnosti
Foto

Jaromíre děkuji Vám za návštěvu

0 0
možnosti

R^

Dík! Bohužel, ta komunistická závist a nenávist tady stále kvete!

!!

2 0
možnosti
DC

Je docela zajímavé sledovat, že když někdo napíše, že ruský voják na Ukrajině si zasloužil zastřelit, tak z toho trestní stíhání nehrozí. Zato když si někdo dovolil něco podobného napsat o českém vojákovi v Afghánistánu, tak jsou zde hned výhrůžky trestním stíháním.

Přitom jde prakticky o stejnou věc. Ukrajinci nechtějí ruské vojáky na svém území, a stejně tak Afghánci nechtějí české (a americké) vojáky na svém území. V obou případech platí i to, že jde o státem placené profesionální vojáky, kteří šli dobrovolně bojovat do cizí země. V obou případech je smutné i to, že jde o smrt lidí.

Rozdíl je tedy jen ten, že v jednom případě vám za schvalování hrozí trestní stíhání a v druhém nikoliv. Je to tu prostě zase jako za komunistické totality - opět je nejdůležitější politické hledisko. Opět musíte mít povinně ten "správný" názor, abyste nenarazil.

4 1
možnosti

Podle autora jste nevzdělanec a primitiv, tak laskavě mlčte! ;-)

0 0
možnosti
JH

J52a69n 37H68o98f80í35r24e49k

26. 5. 2015 10:02

Novela branného zákona aneb příprava na válku... Proti komu?!

http://www.copywritingetc.bloger.cz

rubrika Fejetony...

1 0
možnosti
TJ

Asi proti tomu, kdo posílá provokační lety bombardérů nad vyspělou část Evropy.

3 0
možnosti
VM

Víte, asi tolik. Každá smrt člověka je smutná událost, o to víc, pokud je násilná. Nicméně si myslím, že jde pouze o úhel pohledu. Každopádně komentář onoho člověka je hloupý. Ale. Do nato jsme nevstoupili, ale byli vstoupeni hrstkou politiků, neboť na tak zásadní krokve směřování země se nikdo široké veřejnosti neptal a není tajemstvím, že podle tehdejších průzkumů to nemělo ani velkou podporu. Další nepřehlédnutelnou věcí je to, že slepě ctít zahraniční politiku ještě neznamená, být či nebýt demokrat. Zahraniční politika lídra NATO, tedy USA je agresívní, o čemž mimo jiné svědčí napadení Iráku a Lybie. Oni toti nejsou (nebyli) jenom v těchto zemích diktátoři, je třeba i v Saudské Arábii, alekonkrétně tito dva odmítali obchodovat ropu poute v dolarech a ohrožovali tak vlastní existenci petrodolaru. Na druhou stranu byli, jak se dnes ukázalo, jediní schopní udržet v regionu klid a pořádek. Nic si nenamlouvejme, dneska se tam lidi mají (a ještě hodně dlouho mít budou) daleko daleko hůř, než za oněch diktátorů. A o smyšlených důkazech nemá cenu ani hovořit. Proto si myslím, ba jsem bytostně přesvědčen o tom, že pokud naše vojska vedou válku na cizím území a to ani ne sousedním, nejedná se o obrannou válku, ale o agresi. Je to jen a jen o úhlu pohledu.

4 1
možnosti
Foto

Vladimíre děkuji Vám za komentář.

0 0
možnosti
JZ

Dotyčný komunista podporuje islámský terorismus a to je trestné.

0 0
možnosti
TL

"Já mám jen rád slušné a poctivé lidi, a je úplně jedno, zda- li je to lékař, policista, hasič, záchranář, řemeslník, podnikatel, uklízečka prostě všechny."

A kdo jsou teda ti poctivý lidé? Můžete to vysvětlit jak to chcete poznat? Policisté ano učitelé nikoli?

Nikdo kdo má všech pět po hromadě nemůže dělat práci policisty. Na dodržování nesmyslných zákonů, buzeraci, šikaně, lhaní, trestné činnosti nevidím nic poctivého. Stejně jako policie nemá nic společného s ochranou občanů nemá naše armáda nic společného s naší bezpečností. A každý kdo je obhajuje musí být sám také zloděj.

2 5
možnosti
Foto

Děkuji za komentář, po ránu mě pobavil.;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS