Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Dobré upozornění ve správnou dobu. Volant či řidítka jsou v našich rukách a ty ovládají mozky, naše svědomí. Přeji každému jen malé škrábance, ale jen na karoserii. A žádné střety se zvěří, jsou to naši spoluobyvatelé Země.

1 0
možnosti
TG

R^ Na kole si troufám už jedině do hradeckych lesů. Ale určitě přijde doba, že se bezohlednost, agresivita a neúcta k druhému přesune i sem....

Srdečně Ťe zdravim, Pavle a přeji hezké léto s radosti ze života....:-)

1 0
možnosti
Foto

Tome zdravím tě a velmi děkuji za návštěvu i komentář, ke kterému není co dodat. I tobě přeji zdraví a krásné letní dny.R^

1 0
možnosti
Foto

Osobně, když jsem jezdíval na kole, nejezdil jsem co nejvíce u kraje, ale naopak, asi tak metr od krajnice. Tím přimějete řidiče, aby Vás respektovali jako plnohodnotného účastníka provozu. Tím, že se krčíte co nejvíce u krajnice, dáváte řidičům možnost, aby Vás úplně zazdili...

1 0
možnosti
Foto

Pane Richarde, předně Vám děkuji za návštěvu komentář. Když člověk sleduje stav našich silnic, tak ty krajnice jsou mnohdy v životu nebezpečném stavu. Vše je o vzájemné ohleduplnosti. Přeji Vám zdraví a krásné letní dny.

0 0
možnosti
RP

R^Už jsem se vzdala radovánek na kole. Nějak se ve mě tluče vztah moto a cyklo, někdy nevím při kom jsem. ;-) A ten stav našich krajnic na okresních cestách je hrozný ...

2 0
možnosti
Foto

Radko, velmi Vám děkuji za návštěvu a komentář. A bohužel máte pravdu, stav silnic a krajnic je neskutečný- Bojím se, že jen tak zlepšení nepřijde. Vám Radko přeji zdraví a krásné dny.

1 0
možnosti
Foto

Pane Pavle, velmi vypovídající video. Zasloužená karma. R^

2 0
možnosti
Foto

Mirko, děkuji Vám za návštěvu a komentář. Přeji Vám zdraví a krásné dny.

0 0
možnosti
JB

No... pokud mohu jen podle tohoto videa soudit, tak Váš kolega a kamarád Martin má občas taky trošičku máslo na hlavě, koneckonců jako každý z nás. JIstě jste si všiml, že tak jak je společnost (bohužel) až nesmiřitelně polarizovaná téměř ve všem, tak i v silničním provoze to je v poslední době "točvolanti kontra pumpičkáři". Jenže to je špatně. Správně by to mělo být "normální a slušní kontra bezohledná a hloupá prasata", lhostejno ta tom, v jaké roli účastíka silničního provozu právě vystupuje. A věřte, že je nemálo lidí,, kteří pokud jsou za volantem tak s chutí vysprchují ostřikovačem předjížděného cyklistu a pokud jsou za řídítky kola, projedou přechod pro chodce bez jakýchkoli skrupulí a chodník je pro ně závodní cyklostezka. Bezohlednost a hloupost by nám měla vadit, lhostejno zda od řidiče auta, cyklisty nebo chodce.

A jako obvykle karma.

2 0
možnosti
Foto

Pane Jaroslave, děkuji Vám nejen za přečtení, ale i komentář. Právě o tom, co uvádíte jsem našel inspiraci k napsání textu. S Vašim příspoěvkem o chování a polarizaci souhlasím. Bohužel. Vám, ale Jaroslave přeji krásné dny a hlavně zdraví.

0 0
možnosti
MP

Clanek se snazi vyvolat dojem, ze tohle je neohleduplnost ridicu vuci cyklistum, protoze se ridici neumi vzit do role cyklisty. Myslim, ze to tak neni. S jednanim z toho videa se bezne setkate at uz jedete na kole nebo v aute.

Silnice jsou proste plne bezohlednych blbcu obecne. Jen v tom aute vam to tolik neprijde, protoze je to pro vas mensi ohrozeni diky exoskeletu.

3 0
možnosti
Foto

Pane Prokši, předně Vám děkuji, že jste věnoval svůj čas mému článku, ale i diskusnímu příspěvku. Musímk přiznat, že skutečně tento článek přesně definuje neohleduplnost řidičů vůči cyklistům. Věnoval jsem ho právě tomuto tématu, ale souhlasím s Vašim příspěvkem. Obecně vzato je to tak. Nicméně, záměrně jsem udělal výseč jen na jedno téma. Ještě jednou děkuji, přeji Vám krásné dny a zdraví.

0 0
možnosti
Foto

J19a25n 63Š48i35k

5. 7. 2022 5:53

Včera u nás dvacetiletý kluk srazil dodávkou tři seniory, kteří nešli přes přechod. Říkám si vždycky, co se jenom honí lidem hlavou pár sekund před nehodou a co jí předchází. Zažil jsem tři nehody jako spolucestující, pokaždé to skončilo pomačkanymi plechy a rozbitými závorami. Tři různí řidiči a tři různé železniční přejezdy. Pokaždé za tím stál spěch a nepozornost. Přesvědčení o vlastní neomylnosti a ego s tím jde ruku v ruce. Hezký den Pavle

2 0
možnosti
Foto

Zdravím Honzíku, mopc děkuji nejen za nakouknutí, ale také za diskusní příspěvek, ke kterému není co dodat. I tobě přeji krásné dny.

2 0
možnosti
Foto

Pavle, je jedno na čem nebo v čem člověk sedí, jde o hubuR^

1 0
možnosti
Foto

Horstíku přesně tak, člověk musí být ve střehu. Přeji ti zdraví a krásné dny.

0 0
možnosti
Foto

Mno, kolista jedoucí po silnici 3. třídy v místě, kde 5m vedle vede cyklostezka, mě taky nadzvedne. Ale co nadělám, prostě počkám na vhodnou chvíli k předjetí jako kdekoliv jinde.:-)

6 0
možnosti
Foto

Jo Klárko, všechno je o lidech. A tobě děkuji za návštěvu a komentář a přeji krásné dny.

1 0
možnosti
  • Počet článků 811
  • Celková karma 25,05
  • Průměrná čtenost 716x
Něco o sobě? Nic zajímavého, snad je dva citáty, které vystihují vše.

 

"Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt.
Cokoli vidíme, je úhel pohledu,
nikoli pravda “.   Marcus Aurelius
 

"Kdybych se měl snažit číst -
o odpovědích nemluvě -
všechny útoky namířené proti mně,
mohl bych to tady celé zavřít
a nedělat nic jiného.
Dělám to nejlepší, co umím a znám,
a chci to tak dělat až do konce.
Jestliže mi dá konec za pravdu,
nebude na tom, co proti mně říkají, záležet.
Jestli se nakonec ukáže, že jsem se zmýlil
nepomohlo by, ani kdyby deset andělů
přísahalo, že mám pravdu."

                        Abraham Lincoln

Můžete mě zaslat i vzkaz : pavelblog@email.cz
nebo mě naleznete zde : https://twitter.com/PavelVrba3
Osobní stránky : http://pavelvrbaozivote.simplesite.com