Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Napsal jste to hezky. V den voleb jsme pustili tv až ve 22 h. a tím pádem celý den proběhl v klidu. Občas doma jsme se řídili heslem změna je život, tak proč ne... Před čtyřmi lety jsem to sledovala celé, nervy na pochodu..;-) a jak ten čas běží tak je pro mě důležité být zdravá a hlavně probudit se do hezkého dneR^ .

3 0
možnosti
Foto

Radko, zdravím Vás a děkuji nejen za návštěvu, ale i diskusní příspěvek, ke kterému není co dodat. Ted už budu zveřejňovat zase jen hezký věci. Pěkné podzimní dny přeji a pevné zdraví.R^

1 0
možnosti
JF

"Vždyť nás čekají nové a dle reakcí vítězných politiků a lidí, skvělé zítřky.

Zdroj: https://pavelvrba.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777124

Tyto zářné zítřky nás čekaly i před 4 roky po vítězství pana Babiše. Nevím jak Vy, pane Vrbo, ale já se jich ňáko nedočkal. Vy ano? Pokud ano, a to ani nemusíte být ANO, jste šťastný člověk a já Vám gratulíruji. :-)

3 0
možnosti
Foto

Vážený pane Jaroslave, děkuji Vám nejen za Váš čas, který jste věnoval přečtení mého zamyšlení, ale i za diskusní příspěvek. Jen bych k němu dodal, že opravdu nejsem naivní člověk, který by čekal změnu od politiky. Možná bych Vám ale doporučil jeden rozhovor, se kterým se v řadě vět ztotožňuji. Zkuste si ho přečíst. https://cnn.iprima.cz/babis-je-exot-a-kasparek-ktery-patri-do-teplaku-rika-polistopadovy-ministr-miller-34606

0 0
možnosti
JS

Jsem velký fanda Karla Kryla a neustále mne překvapuje jak daleko viděl /i při své postavě :-)/ a jak skvěle dokázal svoje myšlenky formulovat a zhudebnit.

7 0
možnosti
Foto

Pane Josefe, předně děkuji za návštěvu, ale i komentář, ke kterému lze dopsat jen, že plně souhlasím. Přeji Vám zdraví a krásné dny.

0 0
možnosti
TG

T25o49m32á63š 94G10a97y30e85r

10. 10. 2021 19:21

R^Zdravím Tě a dík za připomenutí slov prof. P. Piťhy a K. Kryla.

2 0
možnosti
Foto

Tome zdravím a děkuji nejen za nahlédnutí. Přeji ti pevné zdraví a krásné dny.R^

1 0
možnosti
Foto

Tak mi připadá, že jste z něčeho zklamán. Špatná volba? Strach z budoucnosti? Skepse? Chandra?

Vítězové voleb budou muset něco ukázat, a to nebude jen tak. Bez uplácení některých seniorů, přidělování trafik, všelijaké šmelinařině a kšeftaření. Zle bude ve státní správně, která asi bude muset začít makat.

Aspoň je naděje, ale nebýt této změny, nebyla by. ;-(

3 0
možnosti
Foto

Pavle zdravím Vás a děkuji za nahlédnutí i komentář. Ale musím poněkud oponovat. Politika je to poslední, z čeho mohu být zklamaný. Já jen vyjádřil názor, že po oslavách nastává dřina. A vyjádřil přesně to, co jste napsal: Vítězové voleb budou muset něco ukázat, a to nebude jen tak. Pavle přeji Vám pevné zdraví.

1 0
možnosti
Foto

Martine, děkuji za návštěvu i komentář a přeji krásné dny.R^

0 0
možnosti
JD

J41a26n 41D49o95u68š33e32k

10. 10. 2021 16:49

Az půjdu s kamarádem ODS-ákem na pivko tak striktně odmítnu rozhovor o politice. Příští měsíc s ním totiž nebude k vydržení. :)

2 0
možnosti
Foto

Jene, předně Vám děkuji za návštěvu, ale i diskusní příspěvek. Na druhou stranu, jen ho nechte prožít veselí. Stejně u pivka to většinou sklouzne na téma ženský :-):-) Přeji Vám Jene hezké dny.

0 0
možnosti
Foto

Část lidí se o politiku nezajímá a bere jí jako nutné zlo. Není tak schopna posoudit, zda politik lže nebo je hodnověrný. Jiná část se ale o politiku zajímá a snaží se volit toho skutečně nejlepšího (byť uznávám, že politika je vždy kompromis a nic není zcela jisté).

Každý politik je pod kontrolou novinářů a většinou vyhrabou každého kostlivce ve skříni. Že jich A.Babiš měl desítky, je nezpochybnitelné. Všichni občané viděli způsob jeho vládnutí i řízení koronakrize, a pokud sledovali alespoň okrajově názory odborníků a ekonomů, pak neregistrovali prakticky žádné pozitivní komentáře. Přesto hrozilo, že tento propad bude pokračovat další čtyři roky.

Proto ti, kdo to vidí podobně jako já, projevují "super ovace" nad porážkou A. Babiše, resp. naděje, že ANO, bude líp......

3 0
možnosti
Foto

Pane Ivane, děkuji Vám nejen za přečtení mého zamyšlení, ale i za sepsání Vašeho názoru. A co se týče vlády Babiše, nebo jakékoliv vlády, je dobré, že dochází ke změnám a vyhodnocení. Nikdy jsem nebyl jeho příznivcem, ale i v okamžicích, kdy vítězí moji preferovaní, jsem v jásotu opatrný. Čas ukáže. Pane Ivane, přeji Vám hezké dny.

2 0
možnosti
Foto

J68a25n 44Š24i28k

10. 10. 2021 15:47

Jak jsem rychle přeskočil očima titulky, tak jsem si přečetl: Super ovce nad porážkou Babiše :-) Až pak jsem uviděl jméno Pavel Vrba :-) Myslím Pavle, že za čtyři roky tak nadšení nebudeme. Naše očekávání zase nebudou do puntíku naplněna. Ale přesto bude Česká republika, zase o kousek více lepší místo pro žití. My totiž právem patříme mezi nejlepší země na světě, ať už s politiky nebo bez nich, protože ti žijí ti nejlepší, přes všechnu tu závist a nenávist v malé české kotlince :-) Hezký den

6 0
možnosti
Foto

Zdravím tě Honzo, no uvidíme, ted dostali šanci jiní a mělo by to tak být. Uvidíme. Nakonec mnohé známe, jsou zde na politické scéně již 30 let. Honzo, hlavně mějme pevné zdraví.R^

3 0
možnosti
ZH

Za sebe prohlašuju, že oslavné víno bylo řádně dopito do poslední kapky. :-)

Ten pocit, že komouši jsou mimo hru a že se snad konečně dostane Babiš před soud, nedovoluje víno nedopít.

A co bude dál? No doufejme, že i další budoucí provinilci budou postupně přicházet k soudům.

3 3
možnosti
Foto

Pane Hlinko, děkuji, že jste se zastavil a i přispěl svým názorem do diskuse. Co se týče dál, očekávám poněkud více. Těch věcí co je kolem nás (a mnohé ještě přijdou) budou vyžadovat státnická a odborná rozhodnutí. Přeji Vám krásné dny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 811
  • Celková karma 25,05
  • Průměrná čtenost 716x
Něco o sobě? Nic zajímavého, snad je dva citáty, které vystihují vše.

 

"Cokoli slyšíme, je názor, nikoli fakt.
Cokoli vidíme, je úhel pohledu,
nikoli pravda “.   Marcus Aurelius
 

"Kdybych se měl snažit číst -
o odpovědích nemluvě -
všechny útoky namířené proti mně,
mohl bych to tady celé zavřít
a nedělat nic jiného.
Dělám to nejlepší, co umím a znám,
a chci to tak dělat až do konce.
Jestliže mi dá konec za pravdu,
nebude na tom, co proti mně říkají, záležet.
Jestli se nakonec ukáže, že jsem se zmýlil
nepomohlo by, ani kdyby deset andělů
přísahalo, že mám pravdu."

                        Abraham Lincoln

Můžete mě zaslat i vzkaz : pavelblog@email.cz
nebo mě naleznete zde : https://twitter.com/PavelVrba3
Osobní stránky : http://pavelvrbaozivote.simplesite.com