Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poslyšte, neberete si na mušku některé zdejší blogerky a komentátorky? ;-D

3 0
možnosti
Foto

Pavle, předně Vás zdravím a jen dodám. Z prostředí vezdejšího jsem si nikoho na mušku nevzal. :-) Děkuji za návštěvu a komentář:-)

0 0
možnosti
Foto

Pavle, neděle bude končit, tak ať se nám povede nový týden!:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Horste je to tak a tak děkuji za návštěvu a komentář R^

0 0
možnosti
Foto

Pavle, děkuji za blog. R^ Klevety.... kolik zla už nadělaly, kam až leckoho dostaly. Kéž by se stejnou rychlostí šířilo zamyšlení nad tím, proč vůbec vznikly a jak se věci mají ve skutečnosti. Hezkou neděli.:-)

2 0
možnosti
Foto

Soni, přesně tak, a nepotřebují ani pavlače. Soni děkuji za návštěvu a komentář a rovněž přeji hezký zbytek neděleR^

0 0
možnosti

Nadpis sedí .R^ Jen bych řekla, že už nemaji takovou vytrvalost díky tomu fofru ve kterém žijeme. Jen k filmu.. když jsem ho poprvé viděla jako malá holka tak tou zlobou ve mě vyvolal hrůzné pocity a od té doby jsem se na něj nepodívala. Na rozdíl od maminky a mých tetiček, které milovaly herce R.Vrchotu.:-).

1 0
možnosti
Foto

Radko, moc Vám děkuji nejen za návštěvu, ale i komentář. No co si budeme povídat, v těch filmech bylo znát skutečné herectví, které dnes tak není vidět. Moc děkuji a přeji hezký zbytek neděle.R^

1 0
možnosti

Mno, pokud vím, tak v tom filmu to pronásledování organizovali mužský...

Dedkove umí být taky pěkné potvory...

2 0
možnosti
Foto

Nadi v tom filmu to bylo vyrovnané, to je pravda, ale ten text není jen o tom filmu, ale i o mých vlastních zkušenostech. Ale to nevadí, důležité je, že jsi mě navštívila a napsala názor a já si toho cením. Mohu tak poděkovat i popřát hezkou neděli:-)

2 0
možnosti
Foto

J31a59n 68Š86i30k

26. 1. 2020 15:04

Ráno jsem se na Divou Báru díval taky. Mám rád odlišnost od davu, výjimečnost. Když je někdo takový, ostatní by měli přemýšlet proč takový člověk stojí jinde, myslím, že takoví lidé nejlépe nastavují zrcadlo, čili jak se dnes říká zpětnou vazbu. A to se obecně nelíbí, proto od jsou věků odvrhováni a ponižováni nebo pronásledováni. Děkuji za zamyšlení Pavle a hezkou neděli přeji

4 0
možnosti
Foto

Honzo, moc ti děkuji nejen za návštěvu, ale i krásný komentář, ke kterému enní co dodatR^ I já tobě přeji krásný zbytek neděleR^

0 0
možnosti

"A kolikrát jsem i zažil na vlastní kůži, když se do člověka zakousnou svými hnijícími zuby, z nichž vypouští otravné jedy v klevetách a závisti."

Zdroj: https://pavelvrba.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=743466

--------------------------

Ať si pomlouvají, drbou, závidí a špiní. Nejsou nemocní, ani to není jejich vlastnost - je to jejich slabost. Jsou neschopní a hlavně líní vytvořit to, co druhým závidí.

Děkuji za napsání.

Přeji pohodu. Jasně, že karma.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Arnolde, moc Vám děkuji nejen za návštěvu, ale i komentář a přeji hezký zbytek neděleR^

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS