Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Výborná reportáž a zajímavé zamyšlení. Umíš dávat, Pavle, dějinné události do kontextů, které znamenají hodně i směrem k současnosti, což u Tvých článků vždycky obdivuji a cením si toho!!!

1 0
možnosti
Foto

Zdeničko, velmi ti děkuji za návštěvu a komentář. Já jen nevím, zda to umím, já to vždy jen sepisuji tak, jak o tom přemýšlím a jak to vidím. Pro poučení, znalosti historie a ponaučení. Zdeni, moc ti děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Pavle R^!!Podívej se na můj poslední blog, abys věděl, jak se ráno připravit do zaměstnání:-)

1 0
možnosti
Foto

Horstíku moc díky za návštvěu a komentářR^

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé povídání z míst, která jsem dosud neznala. Pavle, díky za blogR^

2 0
možnosti
Foto

Jitko, já děkuji tobě za návštěvu a komentář. Je to zajímavé místo a všechny ty souvislosti, které člověk postupně objevuje.

1 0
možnosti
Foto

R^Pavle díky, je vidět, že tím momentálně hodně žijete, podáváte téma s citem.

4 0
možnosti
Foto

Filipe, moc děkuji za návštěvu a komentář. Máte pravdu, žiju, protože je to jako magnet, všechny ty otazníky a souvislosti. Filipe, ještě jednou děkuji.R^

1 0
možnosti

27.6. se u nás na náměstí natírá jedna deska na černo, na památku zatčených občanů města Trutnova jako rukojmí za údajnou zradu vedení Prušáků, když dostali náklep od Rakušáků. Tuším v září, se barva odstraňuje, den vám dneska přesně asi nepovím. Bylo to když občané trutnovští vrátíli z pruského zajetí zpět do města

1 0
možnosti
Foto

Pane Tomáši, předně Vám děkuji za přečtění a komentář. Ale i za informace, které jste napsal. K Trutnovsku mám velký dluh, musím letos navštívit památky oné bitvy.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS