Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J64a59n 93P80a59l52l18a22s

20. 2. 2017 21:27

Pavle, naše kočka Michala mi spala 20 let v nohách, to byla nádherná souhra! A teď ten zmetek Michal ke mně nejde a spí mi s ženou.

A hrudkující kočkolit se nám osvědčil z Alberta pod názvem Mikeš.

S našimi chlupatými miláčky holt žijeme ve dne i v noci. A tak to má být.

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Jene, naprosto chápu rozčarovanost, oni si ti mazlíčci holt vybírají. Jinak Jene, velmi děkuji za návštěvu a za komentář. Snad jen poznamenám, že naše druhá fenečka se to od Kleopatry nikdy nenaučila. Ona prostě na kočkolit chodit nebude a basta.:-)

0 0
možnosti

Jo, jo Pavle, ty pokusy se spaním štěňátka na pelíšku-košíku, jsem taky zkusila. Oba ti "pacholci" jak pinč Ari, tak teď čivava, rychle pochopili jaký jsem "měkkejš", a trvalým kňučením si hned první večer vydobyli své místo v posteli:-) Slastně se přivinuli, aby bylo jasno. Takže jsi lepší!R^

1 0
možnosti
Foto

Maruško, kdepak lepší, nakonec jsme na tom stejně. Na druhou stranu si říkám to pomyslné : No a co ;-D Maruško a tobě děkuji nejen za přečtení, ale rovněž za napsané zkušenosti.:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Dřív nebylo obvyklé, aby se pejsek venčil doma. Ale ta prodavačka fakt byla na svém místě.:-P Dneska už koupíš i psí záchod, ale dávají se do něj savé podložky. Vypadají jako podložky pod ležící nemocné, nebo přebalovací podložky pro děti.:-)

Ono, i koupit ten pravý pro kočku, není jen tak.;-)

2 0
možnosti
Foto

Klárko, no a teď si vem, že já byl v této oblasti naprostým neznalcem ;-D;-D;-D Každopádně moc díky za nakouknutí R^

1 0
možnosti
Foto

R^krásné, Pavle:-)

To víš, není kočkolit jako kočkolit, i ty naše jsou vybíravé. A sehnat nějaký, který by vyhovoval pejskovi, to už musí být úkol téměř nadlidský:-)

3 0
možnosti
Foto

Jene, velmi ti děkuji za návštěvu a za komentář, no co ti mám povídat, bylo to těžké rozhodování a shánění. Asi začnu vyrábět peskolit ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

R^Tvůj blog mê zastihl při odpolední kávě a jeho přečtení mi krásně zpříjemnilo volný čas. Moc pěkný! R^Dobře tomu rozumím, ač jsem nepejskař! Těším se na další pokračovánī!hezký odpoledne, Pavle!

3 0
možnosti
Foto

Tome, velmi ti děkuji za návštěvu a krásný klomentář, který jsi mi napsal. A i já tobě přeji krásný zbytek dne a krásné dny následující.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS